Συχνές Ερωτήσεις

Οι παρακάτω συχνές ερωτήσεις μπορεί να σας λύσουν κάποιες απορρίες σχετικές με τις ενοικιάσεις των παιχιδιών που διαθέτουμε. Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μην διστάσετε να μας καλέσετε, ή να μας στείλετε e-mail. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Τα φουσκωτά παιχνίδια καλύπτουν επιφάνεια 6 -30 τμ και συνήθως έχουν ύψος 2,5 έως 3,1 μέτρα, ενώ κάθε πλευρά τους είναι 2-6 μέτρα περίπου.

Ανάλογα με το παιχνίδι μπορούν να απασχοληθούν 4 έως 40 παιδιά, λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν θα βρίσκονται όλα μαζί μέσα στο παιχνίδι αλλά θα εναλλάσονται, πράγμα που συνήθως συμβαίνει στις παιδικές εκδηλώσεις. Φυσικά τα νούμερα αυτά εξαρτώνται και από τις ηλικίες των παιδιών.

Τα πιο δημοφιλή φουσκωτά παιχνίδια κοστίζουν από 190 € έως 260 €. Στις τιμές του site μας δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια με τις τιμές τους εδώ

Όχι. Οι τιμές που θα δείτε στο site μας, έχουν υπολογισθεί έτσι ώστε να είναι οι χαμηλότερες δυνατές. Δεν ακολουθούμε την τακτική της υπερτίμησης ώστε να έχουμε περιθώρια για …παζάρια! Θέλουμε να είμαστε σαφείς και ειλικρινείς με τους πελάτες μας. Θέλουμε οι πελάτες μας να ξέρουν ότι πληρώνουν την ίδια τιμή που πλήρωσαν και οι υπόλοιποι πελάτες μας.

Ναι. Όλα τα παιχνίδια μας τηρούν τις ευρωπαικές προδιαγραφές ασφαλείας, και είναι πολλαπλώς δοκιμασμένα σε διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Επιπλέον είμαστε η πρώτη εταιρία ενοικίασης παιχνιδιών, η οποία καλύπτεται με ασφάλεια αστικής ευθύνης σε όλες τις ενοικιάσεις της.

 Ναι. Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην καθαριότητα, και καθαρίζουμε τα παιχνίδια πάντα μεταξύ των ενοικιάσεων για να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας παίζουν σε καθαρά και ασφαλή παιχνίδια.

Τα παιχνίδια δεν λειτουργούν σε συνθήκες βροχής ή δυνατού αέρα. Σε τέτοια περίπτωση ο πελάτης πρέπει να έχει προβλέψει εναλλακτικό κλειστό χώρο, ή να ακυρώσει την ενοικίαση. Συνήθως, (αλλά όχι πάντα), η ακύρωση της ενοικίασης γίνεται χωρίς επιβάρυνση 2 μέρες πριν την εκδήλωση. (Δείτε την σχετική παράγραφο στην συμφωνία ενοικίασης).

Βεβαίως. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα τα απαραίτητα τετραγωνικά και το κατάλληλο ύψος, όλα τα παιχνίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε κλειστό χώρο. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένη η χρήση τους σε ξενοδοχεία, αίθουσες δεξιώσεων, κτήματα κ.α.

Έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας (τηλέφωνο ή e-mail) και μας λέτε ημερομηνία, ώρα, και ποιό παιχνίδι θέλετε να νοικιάσετε. Σας στέλνουμε μία συμπληρωμένη φόρμα (Συμφωνία Ενοικίασης) και εσείς απλά την υπογράφετε και μας την επιστρέφετε.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, οι κατάληλες ηλικίες για τα περισσότερα φουσκωτά παιχνίδια είναι 2-12 ετών, ενώ για τις πισίνες με μπαλάκια είναι 2-8 ετών.

Σε όλη την Ελλάδα. Μέσα στον νομό Αττικής η μεταφορά καλύπτεται από εμάς, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα οι τιμές ενοικίασης είναι επιβαρυμένες με το “εκτός έδρας” κόστος. Επίσης στις κατηγορίες των ενοικιάσεων, σύντομα θα δείτε παιχνίδια που μπορούμε να σας ενοικιάσουμε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ.

Ναι, εφόσον έχετε την άδεια για αυτό, και υπάρχει παροχή ρεύματος. Υπό αυτές τις συνθήκες, έχουμε δουλέψει σε πάρκα, πλατείες, μουσεία, και άλλους δημόσιους χώρους.

Γενικά το έδαφος όπου μπορούμε να στήσουμε πρέπει να είναι επίπεδο, καθαρό, και να μην έχει επικίνδυνες προεξοχές που μπορεί να καταστρέψουν το παιχνίδι. Συνήθως σε εσωτερικούς χώρους δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Στήνουμε σε μοκέτα, ξύλο, μωσαικό, πλακάκια, βιομηχανικό δάπεδο, κ.α. Στους εξωτερικούς χώρους στήνουμε σε γκαζόν (ιδανικότερη περίπτωση), πλάκες, λείο μπετόν, αλλά δεν μπορούμε να στήσουμε σε χαλίκι, άμμο, ή χώμα. Στην περίπτωση του χώματος παρόλο που αυτό μπορεί να είναι λείο τίθεται θέμα καθαριότητας διότι τα παιδιά παίζουν μέσα στα παιχνίδια χωρίς παπούτσια, και συνήθως δεν περιορίζονται μόνο εκεί.

Τα περισσότερα φουσκωτά παιχνίδια έχουν κατανάλωση 2kw, δηλαδή χρειζόμαστε μία απλή οικιακή πρίζα. Η πρίζα αυτή μπορεί να είναι σε απόσταση έως 20 μέτρα μακριά, διότι μαζί με το παιχνίδι φέρνουμε και προέκταση καλωδίου έως 20 μέτρα.

Τα παιχνίδια πάντα στήνονται νωρίτερα από την συμφωνημένη ώρα, και πάντα μαζεύονται αργότερα από την συμφωνημένη ώρα. Το πόσο νωρίτερα θα στηθούν, και το πόσο αργότερα θα μαζευτούν, εξαρτάται από το πρόγραμμα της ημέρας, και συνήθως το γνωρίζουμε 2 μέρες πριν την ενοικίαση. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα παιχνίδια μπορεί να στηθούν από την προηγουμένη, ή και να μαζευτούν την επόμενη μέρα της εκδήλωσης.

Συνήθως προτείνουμε 3-5 εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη σας εκδήλωση. Βέβαια αν εξαιρέσουμε κάποιες ιδιαίτερες περιόδους του χρόνου, (Μάιο, Ιούνιο και Δεκέμβριο), συνήθως έχουμε stock παιχνιδιών, αν βέβαια δεν θέλετε κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Όχι. Ο άνθρωπός μας που θα σας φέρει το παιχνίδι, είναι εκπαιδευμένος ώστε να στήσει και να φουσκώσει το παιχνίδι με ασφάλεια, καθώς και να το μαζέψει, πράγμα πολύ δύσκολο που απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική και δύναμη.