Φουσκωτά παιχνίδια

Εδώ θα δείτε όλα τα Φουσκωτά Παιχνίδια που έχουμε διαθέσιμα προς ενοικίαση. Η ενοικίαση των φουσκωτών παιχνιδιών είναι η τέλεια επιλογή για παιδικές εκδηλώσεις, πάρτι, βαπτίσεις. Όλα καθαρά, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να έρθουν στο δικό σας παιδικό πάρτι!

Κωδικός: 66

To Shooting Target είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι σκοποβολής, με εσωτερικούς φωτιζόμενους στόχους led, και ηλεκτρονικό πίνακα σκορ.

Κωδικός: 46

Το Football Target είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαιρικής ευστοχίας για παιδιά άνω των 6 ετών, αλλά και για ενήλικες.

Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, και να δώσετε άλλον αέρα στο πάρτι την εκδήλωση ή την βάπτισή που προγραμματίζετε; Σας έχουμε μια πρωτότυπη ιδέα! Διαλέξτε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω φουσκωτά παιχνίδια, τηλεφωνήστε μας, και χαρίστε στους καλεσμένους σας ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού!

Εδώ θα βρείτε όλα τα φουσκωτά παιχνίδια που διαθέτουμε προς ενοικίαση. Μερικά από αυτά είναι: φουσκωτά τραμπολίνο, φουσκωτά κάστρα, τσουλήθρες, mini γήπεδο ποδοσφαίρου, μικρά φουσκωτά για εσωτερικούς χώρους, μεγάλα φουσκωτά για εξωτερικούς χώρους, και πολλά άλλα παιχνίδια.

 

Έτσι λοιπόν αν έχετε τον χώρο, εμείς έχουμε την λύση! Ένα φουσκωτό παιχνίδι μπορεί να κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα για ώρες, θα κάνει την γιορτή σας αξέχαστη, και θα κάνει τους καλεσμένους σας να πουν: Πολύ Καλή Ιδέα! Η εταιρεία μας εξειδικεύετε στην ενοικίαση φουσκωτών παιχνιδιών από το 2001. Όλα αυτά τα χρόνια γνώμονάς μας είναι η ποιότητα των παιχνιδιών μας και φυσικά η ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Γι’ αυτό λοιπόν μην έχετε κανέναν ενδοιασμό για την επιλογή σας. Δείτε τη λίστα των παιχνιδιών μας και επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

 

Σημαντικές Παρατηρήσεις σχετικά με την Ενοικίαση των Φουσκωτών Παιχνιδιών.

Όλα τα παιχνίδια ενοικιάζονται χωρίς προσωπικό επίβλεψης. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη των παιδιών κατά την διάρκεια της παραμονής των παιχνιδιών στον χώρο του.

Όλα τα φουσκωτά παιχνίδια λειτουργούν με παροχή ηλεκτικού ρεύμος, και απαιτούν διαρκή ηλεκτροδότηση για να παραμένουν φουσκωμένα. Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την παροχή του ρεύματος στον χώρο που θα τοποθετηθούν τα παιχνίδια.