Φουσκωτά παιχνίδια

Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, και να δώσετε άλλον αέρα στο πάρτι την εκδήλωση ή την βάπτισή που προγραμματίζετε; Σας έχουμε μια πρωτότυπη ιδέα! Διαλέξτε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω φουσκωτά παιχνίδια, τηλεφωνήστε μας, και χαρίστε στους καλεσμένους σας ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού! Εδώ θα βρείτε όλα τα φουσκωτά παιχνίδια που διαθέτουμε προς ενοικίαση. Μερικά από αυτά είναι: φουσκωτά τραμπολίνο, φουσκωτά κάστρα, τσουλήθρες, mini γήπεδο ποδοσφαίρου, φουσκωτό μπάσκετ, μονομάχοι, φουσκωτοί κλόουν, μικρά φουσκωτά για εσωτερικούς χώρους, μεγάλα φουσκωτά για εξωτερικούς χώρους, και πολλά άλλα παιχνίδια.

Έτσι λοιπόν αν έχετε τον χώρο, εμείς έχουμε την λύση! Ένα φουσκωτό παιχνίδι μπορεί να κρατήσει τα παιδιά σας απασχολημένα για ώρες, θα κάνει την γιορτή σας αξέχαστη, και θα κάνει τους καλεσμένους σας να πουν: Πολύ Καλή Ιδέα! Η εταιρεία μας εξειδικεύετε στην ενοικίαση φουσκωτών παιχνιδιών από το 2001. Όλα αυτά τα χρόνια γνώμονάς μας είναι η ποιότητα των παιχνιδιών μας και φυσικά η ασφάλεια των μικρών μας φίλων. Γι’ αυτό λοιπόν μην έχετε κανέναν ενδιασμό για την επιλογή σας. Δείτε τη λίστα των παιχνιδιών μας και επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας.

Κωδικός: 66

To Shooting Target είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι σκοποβολής, με εσωτερικούς φωτιζόμενους στόχους led, και ηλεκτρονικό πίνακα σκορ.

Κωδικός: 28

Το Τραμπολίνο με Τσουλήθρα είναι ένα μικρό φουσκωτό τραμπολίνο που μπορεί να τοποθετηθεί ακόμα και σε εσωτερικό χώρο, διότι οι διαστάσεις του είναι 2,8x3,6x1,8 μέτρα.

Κωδικός: 46

Το Football Target είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαιρικής ευστοχίας για παιδιά άνω των 6 ετών, αλλά και για ενήλικες.