Η εταιρία μας

Η ιστορία μας οδηγεί πίσω στο 1967, όταν ο Mister P ξεκίνησε την δραστηριότητά του φτιάχνοντας μηχανοκίνητα παιχνίδια μπαταρίας. Τα παιχνίδια Mister P, γνωστά με το σλόγκαν «Τα Μόνα Με Ανταλλακτικά Και Service», ήταν τα μόνα παιχνίδια στην Ελλάδα που υποστηρίζονταν από Ανταλλακτικά και Service Δωρεάν!

Το 1990 η εταιρία ξεκινάει την δεύτερη δραστηριότητα στον χώρο του παιδιού, με ένα τεράστιο για την εποχή Βρεφικό Πολυκατάστημα 2.000 τμ που ασχολείται με πώληση βρεφικών ειδών και παιχνιδιών φυσικά.

Με την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων αλλά και τον ενθουσιασμό του πρωτόπειρου, το 1997 οι υπεύθυνοι του καταστήματος διαμόρφωσαν έναν τεράστιο χώρο σε παιχνιδότοπο και τον ονόμασαν Mister P PLAYPARK.
Έτσι λοιπόν όταν ο περισσότερος κόσμος δεν γνώριζε τι σημαίνει Παιχνιδότοπος, και πριν ακόμα δημιουργηθεί η ανάγκη στο ευρύ κοινό για χώρους παιχνιδιού, ο Mister P παρουσιάζεται με έναν υπέροχο «καθαρό», φωτεινό παιχνιδότοπο με φανταστική θέα.

Επειδή όμως «η ιστορία συνεχίζεται» τον Σεπτέμβριο του 2001 ξενικήσαμε άλλη μία δραστηριότητα φυσικά και πάντα σε σχέση με τα παιδιά και …τους μεγάλους που θέλουν να μείνουν παιδιά!
Το όνομα της νέας μας δραστηριότητας PLAY-N-JUMP by mister P. Ενοικιάσεις Φουσκωτών Παιχνιδιών. Μια πρωτότυπη ιδέα που μπορεί να μετατρέψει τον χώρο σας σε πραγματικό παιδότοπο, και να κάνει το πάρτι σας αξέχαστο!

Από τότε μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας χωρίς καμία έκπτωση …στην ποιότητα! Για να δείτε ακριβώς ποιες είναι οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε, και πως ακριβώς γίνεται αυτό, παρακαλώ επισκεφθείτε τις υπόλοιπες σελίδες αυτού του site.

Γιατί Εμάς;

Εξειδίκευση

Εμείς στην PLAY-N-JUMP ΜΟΝΟ ενοικιάζουμε παιχνίδια. Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε ενοικιάσει μερικές χιλιάδες παιχνίδια σε παιδικά πάρτυ και εκδηλώσεις. Έχουμε έρθει σε επαφή με πολλούς συναδέλφους μας που διοργανώνουν παιδικά πάρτυ. Θα μπορούσαμε αυτή την στιγμή να σας παρέχουμε, μία σειρά άλλων υπηρεσιών, όπως κλόουν, ανιματέρ, dj, ηχητική κάλυψη, catering, πωλήσεις εξοπλισμού και πολλά άλλα. Δεν το κάναμε. Είμαστε ειδικευμένοι στις ενοικιάσεις, διότι πιστεύουμε ότι έτσι μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες με υψηλότερη ποιότητα.

Μοναδικά Παιχνίδια

Τα παιχνίδια μας είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ. Τα περισσότερα από αυτά, είναι τα μόνα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Επίσης, είμαστε πρωτοπόροι σε παιχνίδια που εμείς πρώτοι φέραμε στην αγορά των ενοικιάσεων. Μερικά παραδείγματα είναι:

  • Mini Express Train μοναδικό στην Ελλάδα, 360 τεμάχια σε ολόκληρο τον κόσμο
  • Πίστα Go-karts
  • Τραπέζι Αir-Ηockey
  • Μπάσκετ Συναγωνισμού
  • Παιδική Πίστα Αναρρίχησης
  • Αθλητικό Τραμπολίνο 

Ασφαλή Παιχνίδια

Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από παιχνίδια ευρωπαικής και αμερικάνικης προέλευσης, τα οποία τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Δεν αγοράζουμε παιχνίδια χαμηλότερης ποιότητας, και συνεπώς χαμηλότερης τιμής, διότι θέλουμε να έχουμε, και να προσφέρουμε στους πελάτες μας, ό,τι καλύτερο υπάρχει.

Άριστη Συντήρηση του Εξοπλισμού

Το να έχεις τον καλύτερο, ασφαλέστερο και μοναδικό εξοπλισμό, είναι μόνο η αρχή! Η σωστή συντήρηση είναι κάτι που πολλοί δεν δίνουν σημασία. Όχι όμως εμείς! Όλα μας τα παιχνίδια μας ελέγχονται συστηματικά τουλάχιστον μία φορά ανά ενοικίαση, και πολλές φορές συχνότερα. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας παίζουν σε παιχνίδια που είναι σαν καινούργια. 

Καθαρά Παιχνίδια

Μεγάλο μέρος της συντήρησης, αποτελεί και η καθαριότητα. Το αναφέρουμε όμως ξεχωριστά διότι είναι η…”αδυναμία μας”. Όλοι μας λέμε ότι έχουμε καθαρά παιχνίδια. Το πόσο καθαρά είναι, εξαρτάται από το πως ορίζει κανείς τα επίπεδα τις καθαριότητας. Επειδή τα δικά μας όρια είναι πολύ υψηλά, απλά λέμε ότι έχουμε τα καθαρότερα παιχνίδια. Κάποτε κάποιος συνάδελφος μας ρώτησε: Γιατί καθαρίζετε τα φουσκωτά παιχνίδια από κάτω;

Συνέπεια στις Παραδόσεις

Τα παιχνίδια μας έρχονται στον χώρο της εκδήλωσης, όπως ακριβώς συμφωνήσαμε, και την ώρα ακριβώς που συμφωνήσαμε. Δεν υπάρχει άλλη εκδοχή!

Προμηθεύουμε τα περισσότερα Γραφεία Διοργάνωσης Παιδικών Εκδηλώσεων

Τουλάχιστον στον νομό Αττικής, είμαστε ο συνεργάτης των περισσοτέρων γραφείων διοργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων. Πράγμα που αποδεικνύει τον επαγγελματισμό και την συνέπειά μας.

Εμπειρία 20 Χρόνων

Από το 2001 παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με το ίδιο ενδιαφέρον, αλλά και με περισσότερη …σοφία!

Κάλυψη Αστικής Ευθύνης

Είμαστε η πρώτη εταιρία ενοικίασης φουσκωτών παιχνιδιών που αποκτήσαμε μόνιμη κάλυψη αστικής ευθύνης, για όλες μας τις ενοικιάσεις.