Όροι Ενοικίασης

 1. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει πάντα να υπάρχει επίβλεψη από κάποιον ενήλικα.
 2. Για λόγους ασφαλείας και υγιεινής μέσα στα φουσκωτά παιχνίδια, τις πισίνες με μπαλάκια, και το αθλητικό τραμπολίνο, τα παιδιά πρέπει να παίζουν χωρίς παπούτσια, τσίχλες, γυαλιά, ή άλλα αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμούς.
 3. Απαγορεύεται αυστηρά να χρησιμοποιείτε μέσα και γύρω από τα παιχνίδια, κομφετί, poppers, κανονάκια, κορδέλες, μπογιές, μελάνια, τσίχλες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να λερώσει ή να καταστρέψει την εμφάνιση των παιχνιδιών. Οι χρωματιστές κορδέλες και τα κομφετί μαζί με την εμφάνιση υγρασίας βγάζουν μελάνι και καταστρέφουν τα παιχνίδια. Σε περίπτωση ζημιάς θα επιβαρύνεστε με το κόστος αποκατάστασης.
 4. Σε καμία περίπτωση, δεν ευθυνόμαστε για ατυχήματα ή τραυματισμούς που μπορεί να συμβούν μέσα ή έξω από τα παιχνίδια.
 5. Τα παιχνίδια δεν επιτρέπεται να λειτουργούν σε συνθήκες βροχής ή δυνατού αέρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα παιχνίδια δεν θα στήνονται στον χώρο του πελάτη.
 6. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, και εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτικός εσωτερικός χώρος, αν τα παιχνίδια φθάσουν στον χώρο παράδοσης, τότε επιβαρύνεστε με το μισό της συμφωνημένης τιμής. Αν τα παιχνίδια ανοιχθούν, τότε επιβαρύνεστε με το συνολικό ποσό της συμφωνημένης τιμής, (ανεξαρτήτως αν αυτά χρησιμοποιηθούν ή όχι). Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να ακυρώσετε την Συμφωνία Ενοικίασης χωρίς επιβάρυνση 2 μέρες πριν την εκδήλωση. Για επιβεβαίωση δείτε τις παρατηρήσεις στην Συμφωνία Ενοικίασης.
 7. Στις τιμές περιλαμβάνεται η εγκατάσταση και η απεγκατάσταση του παιχνιδιού μετά το πέρας της εκδήλωσης. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα.
 8. Για αποστολές εκτός Αθηνών θα υπάρχει διαφοροποίηση των τιμών ανάλογα με την απόσταση, και πιθανόν να υπάρχουν έξοδα διαμονής και διατροφής.
 9. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την δυσκολία μεταφοράς και εγκατάστασης των παιχνιδιών στον χώρο του πελάτη, ανάλογα με την διάρκεια της ενοικίασης, ή ακόμη και ανάλογα με άλλους μη προβλέψιμους παράγοντες.
 10. Οι τιμές αναφέρονται σε ιδιωτικά παιδικά πάρτυ με εξόφληση μετρητοίς, και όχι σε εκδηλώσεις εταιριών, Δήμων, Οργανισμών κ.α.
 11. Με μικρή επιβάρυνση μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε παιδαγωγό που θα προσέχει τα παιδιά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Καλέστε μας για το κόστος της επίβλεψης.
 12. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ που είναι 24%
 13. Οι τιμές των παιχνιδιών δεν συμπεριλαμβάνουν άτομο επίβλεψης ή χειριστή για το παιχνίδι.
 14. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.