phone 210 28.14.333 Search Now
Αρχική / Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Οι παρακάτω συχνές ερωτήσεις μπορεί να σας λύσουν κάποιες απορρίες σχετικές με τις ενοικιάσεις των παιχιδιών που διαθέτουμε. Για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μην διστάσετε να μας καλέσετε, ή να μας στείλετε e-mail. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Πόσο μεγάλα είναι τα φουσκωτά παιχνίδια;

Τα φουσκωτά παιχνίδια καλύπτουν επιφάνεια 6 -30 τμ και συνήθως έχουν ύψος 2,5 έως 3,1 μέτρα, ενώ κάθε πλευρά τους είναι 2-6 μέτρα περίπου.

Πόσα παιδιά μπορούν να απασχοληθούν σε αυτά;

Ανάλογα με το παιχνίδι μπορούν να απασχοληθούν 4 έως 40 παιδιά, λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν θα βρίσκονται όλα μαζί μέσα στο παιχνίδι αλλά θα εναλλάσονται, πράγμα που συνήθως συμβαίνει στις παιδικές εκδηλώσεις. Φυσικά τα νούμερα αυτά εξαρτώνται και από τις ηλικίες των παιδιών.

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση ενός παιχνιδιού για μία εκδήλωση;

 Τα πιο δημοφιλή φουσκωτά παιχνίδια κοστίζουν από 190 € έως 290 €. Υπάρχουν όμως και φουσκωτά παιχνίδι που ενοικιάζονται από 130 €. Επίσης  υπάρχουν σταθερά μικρά παιχνίδια που ενοικιάζονται από 100 € έως 160 €. Σε τιμές του site μας δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.  Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια με τις τιμές τους εδώ.

Μπορώ να έχω κάποια καλύτερη τιμή;

 Όχι. Οι τιμές που θα δείτε στο site μας, έχουν υπολογισθεί έτσι ώστε να είναι οι χαμηλότερες δυνατές. Δεν ακολουθούμε την τακτική της υπερτίμησης ώστε να έχουμε περιθώρια για ...παζάρια! Θέλουμε να είμαστε σαφείς και ειλικρινείς με τους πελάτες μας. Θέλουμε οι πελάτες μας να ξέρουν ότι πληρώνουν την ίδια τιμή που πλήρωσαν και οι υπόλοιποι πελάτες μας.

Είναι τα παιχνίδια ασφαλή;

Ναι. Όλα τα παιχνίδια μας τηρούν τις ευρωπαικές προδιαγραφές ασφαλείας, και είναι πολλαπλώς δοκιμασμένα σε διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Επιπλέον είμαστε η πρώτη εταιρία ενοικίασης παιχνιδιών, η οποία καλύπτεται με ασφάλεια αστικής ευθύνης σε όλες τις ενοικιάσεις της.

Είναι τα παιχνίδια καθαρά;

 Ναι. Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην καθαριότητα, και καθαρίζουμε τα παιχνίδια πάντα μεταξύ των ενοικιάσεων για να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας παίζουν σε καθαρά και ασφαλή παιχνίδια.

Τι γίνεται αν βρέχει;

 Τα παιχνίδια δεν λειτουργούν σε συνθήκες βροχής ή δυνατού αέρα. Σε τέτοια περίπτωση ο πελάτης πρέπει να έχει προβλέψει εναλλακτικό κλειστό χώρο, ή να ακυρώσει την ενοικίαση. Συνήθως, (αλλά όχι πάντα), η ακύρωση της ενοικίασης γίνεται χωρίς επιβάρυνση 2 μέρες πριν την εκδήλωση. (Δείτε την σχετική παράγραφο στην συμφωνία ενοικίασης).

Τα παιχνίδια λειτουργούν και σε εσωτερικό χώρο;

 Βεβαίως. Εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα τα απαραίτητα τετραγωνικά και το κατάλληλο ύψος, όλα τα παιχνίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε κλειστό χώρο. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένη η χρήση τους σε ξενοδοχεία, αίθουσες δεξιώσεων, κτήματα κ.α.

Πώς μπορώ να κάνω κάποια κράτηση;

 Έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας (τηλέφωνο ή e-mail) και μας λέτε ημερομηνία, ώρα, και ποιό παιχνίδι θέλετε να νοικιάσετε. Σας στέλνουμε μία συμπληρωμένη φόρμα (Συμφωνία Ενοικίασης) και εσείς απλά την υπογράφετε και μας την επιστρέφετε.

Ποιες είναι οι κατάληλες ηλικίες για τα φουσκωτά παιχνίδια;

 Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, οι κατάληλες ηλικίες για τα περισσότερα φουσκωτά παιχνίδια είναι 2-12 ετών, ενώ για τις πισίνες με μπαλάκια είναι 2-8 ετών.

Πού μπορείτε να στείλετε παιχνίδια για ενοικίαση;

 Σε όλη την Ελλάδα. Μέσα στον νομό Αττικής η μεταφορά καλύπτεται από εμάς, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα οι τιμές ενοικίασης είναι επιβαρυμένες με το "εκτός έδρας" κόστος. Επίσης στις κατηγορίες των ενοικιάσεων, σύντομα θα δείτε παιχνίδια που μπορούμε να σας ενοικιάσουμε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ.

Μπορείτε να στήσετε παιχνίδια σε πάρκα;

 Ναι, εφόσον έχετε την άδεια για αυτό, και υπάρχει παροχή ρεύματος. Υπό αυτές τις συνθήκες, έχουμε δουλέψει σε πάρκα, πλατείες, μουσεία, και άλλους δημόσιους χώρους.

Σε τι έδαφος μπορείτε να στήσετε τα φουσκωτά παιχνίδια;

 Γενικά το έδαφος όπου μπορούμε να στήσουμε πρέπει να είναι επίπεδο, καθαρό, και να μην έχει επικίνδυνες προεξοχές που μπορεί να καταστρέψουν το παιχνίδι. Συνήθως σε εσωτερικούς χώρους δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα. Στήνουμε σε μοκέτα, ξύλο, μωσαικό, πλακάκια, βιομηχανικό δάπεδο, κ.α. Στους εξωτερικούς χώρους στήνουμε σε γκαζόν (ιδανικότερη περίπτωση), πλάκες, λείο μπετόν, αλλά δεν μπορούμε να στήσουμε σε χαλίκι, άμμο, ή χώμα. Στην περίπτωση του χώματος παρόλο που αυτό μπορεί να είναι λείο τίθεται θέμα καθαριότητας διότι τα παιδιά παίζουν μέσα στα παιχνίδια χωρίς παπούτσια, και συνήθως δεν περιορίζονται μόνο εκεί.

Τι παροχή ρεύματος χρειάζομαι, και πόσο κοντά στο παιχνίδι πρέπει να είναι;

 Τα περισσότερα φουσκωτά παιχνίδια έχουν κατανάλωση 2kw, δηλαδή χρειζόμαστε μία απλή οικιακή πρίζα. Η πρίζα αυτή μπορεί να είναι σε απόσταση έως 20 μέτρα μακριά, διότι μαζί με το παιχνίδι φέρνουμε και προέκταση καλωδίου έως 20 μέτρα.

Πόση ώρα χρειάζεστε για να στήσετε ένα παιχνίδι;

 Ανάλογα το παιχνίδι, για το στήσιμό του χρειαζόμαστε από 10-45 λεπτά, αλλά για λόγους ασφαλείας πάντα ερχόμαστε στον χώρο σας τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκδήλωση.

Πόση ώρα πριν την εκδήλωση στήνετε, και πόση ώρα μετά την εκδήλωση μαζεύετε;

 Τα παιχνίδια πάντα στήνονται νωρίτερα από την συμφωνημένη ώρα, και πάντα μαζεύονται αργότερα από την συμφωνημένη ώρα. Το πόσο νωρίτερα θα στηθούν, και το πόσο αργότερα θα μαζευτούν, εξαρτάται από το πρόγραμμα της ημέρας, και συνήθως το γνωρίζουμε 2 μέρες πριν την ενοικίαση. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα παιχνίδια μπορεί να στηθούν από την προηγουμένη, ή και να μαζευτούν την επόμενη μέρα της εκδήλωσης.

Πόσο νωρίτερα πρέπει να κάνω κράτηση για κάποιο παιχνίδι;

 Συνήθως προτείνουμε 3-5 εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη σας εκδήλωση. Βέβαια αν εξαιρέσουμε κάποιες ιδιαίτερες περιόδους του χρόνου, (Μάιο, Ιούνιο και Δεκέμβριο), συνήθως έχουμε stock παιχνιδιών, αν βέβαια δεν θέλετε κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Μπορούμε να στήσουμε και να μαζέψουμε το παιχνίδι μόνοι μας;

 Όχι. Ο άνθρωπός μας που θα σας φέρει το παιχνίδι, είναι εκπαιδευμένος ώστε να στήσει και να φουσκώσει το παιχνίδι με ασφάλεια, καθώς και να το μαζέψει, πράγμα πολύ δύσκολο που απαιτεί ιδιαίτερη τεχνική και δύναμη.

 

facebook

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα και το email σας και πατήστε εγγραφή για να σας ενημερώνουμε με τα τελευταία νέα και προσφορές μας.

© Copyright 2001 - 2019 Play-N-Jump - All rights reserved
Τηλ : 210-2814333, 22990-27378, Κινητό : 697-4690464
Email: info@playjump.gr


Powered by image/svg+xml